Transport & distributie

Als ervaren logistieke partner zijn we thuis in elke tak van de diepvriessector. Industrie, retail of foodservice: we spreken uw taal en die van uw klanten, letterlijk. Onze trucks rijden vandaag al naar de bestemmingen waar uw klant morgen om vraagt.

Flexibele vloot

Dankzij een flexibel inzetbare vloot van trekkers en trailers geniet u steeds van passende antwoorden op wisselende vragen. 60 jaar ervaring bewijst dat we uw logistieke problemen begrijpen en vlot omgaan met nieuwe eisen van de markt, eindconsument of wetgever.

Wij denken met u mee

Een goede partner is een partner die meedenkt en meerwaarde creëert. Samen met u analyseren we uw goederenstromen en zoeken we een optimale oplossing. Door een betere bundeling van de drops laten we de vullingsgraad van de trailers stijgen. Resultaat? Minder behandelingen, minder stops, minder kilometers en minder CO2.

Nationaal

Dagelijkse distributiezendingen op -22 C°

Snel, efficiënt en zorgeloos. Een dagelijkse distributiezending kan al vanaf 1 europallet tot en met een volle lading om het even waar in de Benelux. Uw order op dag A, levering op dag C.

Voor grotere volumes is ook een fijnmazige distributie in België mogelijk. Vraag naar uw mogelijkheden voor contractlogistiek.

Internationaal

Groupage zendingen op -22 C°

Maak meerdere keren per week gebruik van groupage zendingen op -22 C° naar Frankrijk, Duitsland en Nederland. Elke levering gebeurt met de eigen vloot en vertrekt vanuit Oostkamp waar alle crossdocking plaatsvindt.

Ook grotere volumes en volle ladingen op -22 C° zijn mogelijk in Frankrijk, Duitsland en Nederland. Als control tower beheren we de volledige logistiek naar uw bestemming. Met of zonder externe partners ontstaat een optimale combinatie voor uw transport, opslag en crossdock. Zo geniet u van één partner die meteen aanspreekbaar en altijd verantwoordelijk is.

Gepassioneerde en geroutineerde medewerkers

Chauffeurs, transportplanners, mecaniciens, magazijniers, orderpickers en administratieve bedienden. Gedreven mensen voeren uw opdracht met passie en overtuiging uit. In het TransWest Opleidingscentrum worden onze medewerkers constant bijgeschoold volgens de kwaliteitsprincipes van IFS Logistics. Zo bent u op elk moment zeker dat de nieuwste eisen uit de voedingssector tot in detail opgevolgd worden.